Eerste Parrega Award voor Autorijschool Boeree

EINDHOVEN, 22 maart 2019 – Het grootste platform voor vraag en aanbod op het gebied van rijles met autisme en ADHD, rijles-en-autisme.nl, heeft in maart 2019 de allereerste Parrega Award uitgereikt aan Autorijschool Boeree in Hoofddorp.

In 2018 werd de community rondom rijles-en-auitsme.nl opgeschrikt door het plots overlijden van de Limburgse Nathalie Parrega, erkend rijinstructeur van het eerste uur. “We kennen Nathalie al jarenlang als een zeer kundig, gedreven en enthousiaste vakvrouw die als specialist haar bijzondere doelgroep heeft begeleid”, zegt Renate van Leeuwen. “Vandaar dat we haar positieve bijdrage en drive graag willen laten voortleven in een jaarlijks terugkerende prijs voor de rijschool die tijdens de intervisies de meest inspirerende casus met ons deelt”.

De Parrega Award gaat dit jaar naar Herman Boeree, die opviel tijdens de praktijkdagen vanwege zijn grote enthousiasme, betrokkenheid met de doelgroep en het delen van goede praktische tips uit de praktijk voor zijn collega’s. Boeree: “Leerlingen met een vorm van autisme of ADHD begeleiden heeft me altijd al ontzettend geboeid. Ik geloof erin dat je met de juiste portie geduld en aandacht iedereen kunt helpen zijn of haar rijbewijs te halen. Het winnen van de Parrega Award voelt als een kroon op mijn werk.”