Vermeld rijschool

Afhankelijk van het niveau van bijscholing worden rijinstructeurs vermeld op ons platform.

Rijinstructeurs kunnen op 3 niveaus worden vermeld:

  1. Rijinstructeur met basiskennis en -vaardigheden Autisme en ADHD
  2. Rijinstructeur met gevorderde kennis en -vaardigheden Autisme en ADHD
  3. Erkend rijinstructeur Autisme en ADHD

Lees meer over de Expertise niveau’s

Vermelding is gratis en geschiedt automatisch na het volgen van de trainingen bij de door Spectrum Brabant ontwikkelde trainingen. Deze worden uitsluitend gegeven door De Verkeersacademie. De trainers van De Verkeersacademie staan onder supervisie van Spectrum Brabant. Voor mogelijkheden zie www.rij-instructeur.nl.

Voorwaarden vermelding op de eigen site van de rijschoolhouder

Erkend rij-instructeur Autisme en/of  ADHD

Een erkend rij-instructeur Autisme en/of ADHD mag de banner op de eigen site plaatsen. Deze banner moet van de site worden verwijderd zodra de erkenning niet meer geldig is. De erkenning vervalt bijvoorbeeld wanneer de rijinstructeur de jaarlijkse bijscholing niet volgt of niet voldoet aan de portfolio-opbouw-voorwaarden.

Rij-instructeur met basiskennis en –vaardigheden

Wanneer op de eigen site naar het platform (www.rijles-en-autisme.nl) wordt verwezen of wordt gecommuniceerd dat de instructeur een training heeft gevolgd, dient op de website een directe link te worden geplaatst naar de vermelding van de rijinstructeur op het platform zodat voor klanten duidelijk is welk niveau van opleiding is gevolgd. Er mag niet worden vermeld dat de instructeur erkend wordt door Spectrum Nederland, dit is alleen het geval bij instructeurs die jaarlijks de supervisie/terugkomdag bijwonen.

Uitgebreide vermelding inclusief logo

De rijschool wordt samen met andere rijscholen met een uitgebreide vermelding, bovenaan de lijst van de desbetreffende regio geplaatst, binnen het eigen niveau van expertise. De vermelding zoals beschreven in de basisvermelding wordt uitgebreid met het logo of een foto, een “promotiezin” waarin u in enkele woorden uw rijschool omschrijft en het telefoonnummer waarop kandidaten zich kunnen aanmelden. De kosten voor een uitgebreide vermelding bedragen €59,50 per jaar. Vermeldingen worden telkens stilzwijgend voor 1 jaar verlengd. Opzeggen kan op ieder moment, doch uiterlijk 1 maand voorafgaand aan het einde van het contractjaar.

Direct een uitgebreide vermelding aanvragen